You are currently viewing Черно-бяла коледа 2018 – любимец 13

Черно-бяла коледа 2018 – любимец 13

Тринадесетата поред Черно-бяла Коледа завърши под нестихващите аплаузи на стотиците черно-бели привърженици. Залата се пукаше по шевовете и се тресеше от възгласите. Нямаше нищо фатално в това събитие. Напук на нерадостната ситуация в клуба и отбора, пълната зала показа, че хората са тук и са будни, че духът е по-жив от всякога, а черно-бялото братство е готово за нови подвизи по близки и далечни кътчета на България. 

Пловдивчани сме горди българи. Затова и Черно-бялата Коледа започна с изпълнение на танцов ансамбъл „Пловдивъ“ под съпровод на родопската каба гайда, което завърши с любима песен на торсидата заедно с изпълнителите.

Отдадохме с ръкопляскания почит на хората, които ни напуснаха телом, ала духом продължават да са с нас. 
Ангел Ангелов разлисти пред присъстващите поредната страница от богатата история на нашия клуб, от която за пореден път се убедихме, че ЛОКО съвсем закономерно означава „любим отбор на културната общественост“ на нашия хилядолетен град. 
Основен акцент на Черно-бялата Коледа беше тридесетата годишнина от основаването на нашия фенклуб, най-стария в България. Свидетелите на знаменателното събитие д-р Джурджев и Георги Момчилов ни върнаха три десетилетия назад, там, където са положени основите на това, което сме ние днес.

Десетилетие по-малко, двадесет години от основаването си, отбеляза групировката GOTT MIT UNS, Които получиха специален плакет.
Малко по-малко назад във времето ни върна Нешко Милованович – авторът на победното попадение, с което Локомотив стана шампион на България през 2004 г. 

Не на последно място, отдадохме заслужена благодарност на World Wide Locos, в която членуват локомотивци от целия свят, и на групата от Атланта за тяхната безценна финансова помощ за осъществяването на запомнящите се черно-бели инициативи, с които нашето име се налага като носител на ценностите на времето. 

Специално внимание беше обърнато на боксовия клуб под ръководство на Арман Хакобян и неговите възпитаници.

Наградата за за най-красиво попадение за сезона беше присъдена на Ален Ожболт за неговия дебютен гол с черно-белия екип.

В края на Черно-бялата Коледа бяха раздадени наградите на детско-юношеските отбори и бяха обявени тримата най-добри играчи на годината, според вота на публиката – Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Мартин Луков.

Ние сме тук и винаги ще бъдем! Локомотив е жив благодарение на привържениците си!

Само ЛОКО!