До жълтите туркопоклонници

Явно дълбоко сме засегнали турските ибрикчии, след като отново излизат с плиткоумни декларации написани от някой ментално скопен дебил. Вече станаха 20 за последният месец.

Трудно е да си безпомощен и интернет и медиите да са единственото ти поле за изява! Или пък след всяка загубена битка, полицията да е пръв приятел, на който да се оплачеш.

Ето само няколко думи към вас, жълти помаци от околните села и турскопоклонници: имахте две “покани” в седмицата преди дербито, които са документирани. И двата пъти получихме отказ и това се случва преди почти всяко дерби.

За наш късмет този път попаднахте на точните хора в точният момент и си понесохте последствията. Бъдете благодарни, че просто се смилихме над тези, които се предадоха за да не бъдат бити. Хленченето като жени ви е присъщо, но си го запазете за вечеринките ви по беседки, защото този път камерата не лъже. Ръцете горе с викове “предаваме се” от хора, които се водят лидери сред вас е позорно и това е петно, което никога няма да можете да изтриете.

Жалките ви напъни да извъртите нещата във ваша полза и да се опитате да измиете срама будят само и единствено насмешка, така че един съвет от нас: спрете с декларациите и излезте на улицата като мъже, там където ние сме били, сме и ще бъдем!

Имаме едно знаме, на което пише: къде и кога! Ако имате претенции, знаете правилата!

Lauta Army