You are currently viewing Нашият триумф не може да скрие вашия провал!

Нашият триумф не може да скрие вашия провал!

Въпреки еуфорията от спечелването на Купата на България, което хвърли цял Пловдив в екстаз, няма как да не обърнем внимание на потресаващия непрофесионализъм от страна на органите на реда, който съпътстваше един иначе перфектен ден!

Ние от фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият в България, искаме да изразим възмущението си и недоумяваме как е възможно професионалната лига и полицията да претърпи такъв провал в организацията на събитието!

Настояваме отговорните за следните недопустими действия да бъдат своевременно обявени и да поемат нужната отговорност за некадърно свършената  работа! Ако това не беше футболна среща, а концерт, вие господа трябваше да връщате пари за билети обратно!

  • Защо полицията задържа повече от час тръгването на екскурзията на Локомотив от стадиона?
  • Защо не беше организирана колона, по правилата за движение по пътищата с ескорт на колоната? Почти през целото пътуване по магистралата скростта беше 60км в час!
  • Защо се позволи задръстването на бус лентите на входа на София?
  • Защо отново имаше неадекватност и липса на какъвто и да е било синхрон между полицията в София и Пловдив така, че да има ясни критерии относно това, какви знамена може да се допуснат, колко дълги дръжки и тн?
  • Защо не се забави започването  на срещата за да могат хилядите фенове да изживеят всеки един момент от този незабравим мач?

Заради вас половината публика на Локомотив изпусна почти цялото първо полувреме!  Настояваме да получим отговор на тези въпроси от отговорните лица – полицията и професионалната футболна лига. Въпреки опитите ви да опорочите събитието и тенденциозното отношение към нашата публика, ние достигнахме нашия триумф, но това не оневинява потресаващата ви некадърност!

Защо ПФЛ като организатори на турнира “Купа на България” и на самия финал, не осигури сцена и декор за носителя на купата  както се прави всяка друга година?

Не е ли това сериозен признак на неуважение към ПФК Локомотив Пловдив и хилядите му фенове?

Също така искаме да попитаме и господата  Тотев, Титюков и областния управител З. Димитров, защо не излязоха пред избирателите си заедно с Купата на България. Знаем фенските им пристрастия и мъката след загубения, исторически финал, но очаквахме да празнуваме заедно, защото сме преди всичко пловдивчани, а те преди фенове са градоначалници.