You are currently viewing Нека бъдем заедно и през 2019-та!

Нека бъдем заедно и през 2019-та!

Фенклуб Локомотив Пловдив стартира новата кампания за продажба на членски карти за 2019 г. Тази година отбелязваме три десетилетия от основаването на първия официален фенклуб в България.

По този повод ще представим новите ни карти, които ще ни припомнят началото на първопроходци и ще бъдат реплика на картите от далечната 1988 г.

През изминалата година работихме всеотдайно, постарахме се да повдигнем черно-белия дух и да запазим фенските ни традиции. Осъществихме много инициативи – традиционната Черно-бяла Коледа, срещи с футболисти, организирахме фенски турнири, екскурзии, както и незабравимия празник по повод 1-ви юни, посетихме редица училища, като изпращахме редовно отчети за изразходваните средства на нашите членове с цел пълна прозрачност.

През 2019 г. имаме амбиции да продължим да работим усилено за черно-бялата идея и да подкрепяме каузата Локомотив Пловдив. Надяваме се след всичката работа, която свършихме заедно с всички вас, да ни подкрепите отново чрез закупуване на членска карта, която ще има и особена колекционерска стойност за привържениците на Пловдивския любимец!

Цените ще останат непроменени:
Стандартна карта: 26 лв. – С нея се присъединяваш към голямото семейство на най-стария фенклуб в България.

Платинена карта: 100 лв. – Платинената карта е специален символ на престиж – ти си сред хората, които, заплащайки по-висока цена, допълнително подпомагат разнообразните дейности на фенклуба през годината.

Бъди един от нас! Бъди част от Пловдивския любимец! Стани част от историята!