You are currently viewing Представителният отбор на Локомотив Пловдив на гости в училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ в Пловдив

Представителният отбор на Локомотив Пловдив на гости в училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ в Пловдив

Днес представителният отбор на Локомотив Пловдив посети арменското училище в нашия град. Срещата се организира под патронажа на Фенклуб “Локомотив Пловдив”. Заобиколени от развълнувани деца и вдъхновени от техните възгласи, играчите се върнаха в детството си, когато чакаха с нетърпение всяка възможност да се докоснат до своите любимци. Те се отблагодариха на повече от 300 ученици и ги зарадваха с безброй артикули в черно и бяло, докато по уредбата звучаха добре познатите сред децата песни на Пловдивския любимец.

Сърцето на града беше огласено от възгласите на децата, които си припомниха най-знаковите победи през последните няколко сезона в компанията на главните действащи лица в тях. Недалеч от мястото, където се е родил нашият спортен клуб, семената на черно-бялата идея намериха плодотворна почва, която обещава да даде добри попълнения в редиците на Пловдивския любимец!

Черно-белият купон завърши с импровизиран мач на малки вратички между учениците и техните черно-бели любимци.

Събитието беше уважено от представители на редица медии, които изразиха възхищението си от перфектната организация на събитието от страна на най-стария фенклуб в България и на ръководството на училището, и изразиха надеждите си, че единствено това е правилният отговор на въпроса как можем да върнем децата на стадионите.

ГАЛЕРИЯ: