Прощавай, Бургас!

13235514_10156976804050445_2940335870508584066_o

Пловдивчани винаги сме имали симпатии към южното ни черноморие, Бургас, Созопол, та чак до Синеморец. За това, се чувстваме задължени да поднесем извиненията си на всички вас, жители на Бургас и курортите около града ви преди предстоящия ни мач с неградското племе в жълто и черно. Извиняваме се, защото ви предстои поредния сблъсък с хора, които претендират, че са пловдивчани, но всъщност нямат нищо общо с градското начало под тепетата. Разберете, искрено се срамуваме от това, че некъпани, крадливи, черни подчовеци се кичат със званието пловдивчани. За съжаление, човек не винаги може да избира съседите си, така, че ние сме принудени да бъдем твърде близо до селяните от паланките около Пловдив.

Драги бургазлии, в опит да запазим доброто име на града ни ви предоставяме следното ръководство, с помощта на което да разпознаете феновете на Локомотив, от тези на сопотското недоразумение от 2010 година. Това ще ви помогне да запазите стоката си от кражби, хотелите от смрад и градините си от изпопадали игли и спринцовки:

Истинските майниНеградската сган
Цветове:Традиционно в черно и бяло. Синьо-белите цветове на град Пловдив също са масовиТуберколозно жълто и черно
Хигиена:Истинските пловдивчани се къпят всеки ден и това им личиЖълтите фенове си честитят баните като в средновековието, което обикновено им се случва когато Коматево се наводни
Навици:Пловдивчаните са възпитани, добре облечени хора, които ще направят оборот на заведенията Ви, ще се забавляват, ще пеят песни в подкрепа на Локомотив Пловдив и като цяло ще Ви направят свидетели на една истинска, европейска футболна обстановка.Внимание, облечените в жълто елементи не обичат да плащат сметките си. Това се предава още от отбора им, който преди години избяга от лятната си подготовка дружно без да си плати сметката. Ще ги познаете по made in turkey фланелки с черепи, пилета и всякакъв кич, безсрамно зачукан върху лика на великия български революционер Христо Ботев. Неградският субект си носи домашна ракия от вкъщи и представата му за добро прекарване се изразява в това да ви оповръща заведението. По-добре позвънете на 112 при вида на подобни елементи.
Говор:Правилен, български езикНещо средно между турски, цигански и див селски диалект. Мякане и йекане като в пародиен клип в Господари на ефира. Като цяло правилото е – ако не ги разбирате какво говорят, позвънета на 112

Надяваме се, че въпросното ръководство ще бъде полезно на всички жители на южното ни черноморие и ще опази доброто име на Града ни! Правете разлика, “феновете” в жълто-черни цветове нямат нищо общо с Пловдив!

ПП. За финал се обръщаме към вас драги смехурковци. Дебилните декларации, които шайката наркомани списва по три пъти на ден в момент на алкохолно и нарко опиянение преди будеха насмешка, но вече предизвикват искренното ни съжаление. Тъжно е да четем банални намеци на тема цигани и лилави венци от хора, продали отбора, носещ името на български революционер на ДПС. Тъжно е, хората сравнили великия Буров с простия слуга на Доган и издирван от интерпол престъпник Цецо Василев, хората, развяли най-големия турски флаг в България да коментират история, етнос и европейско поведение.

This Post Has 2 Comments

  1. ШибамНЕградски

    ЖЪЛТО-ЧЕРНИ МЮСЮЛМАНИ!!!

  2. Ебем жълтурци

    Всичките в Турция……..
    При татко им ЕрДоган.

Comments are closed.