You are currently viewing Спрете се и не ни срамете!

Спрете се и не ни срамете!

С голямо безпокойство приемаме събитията в любимия ни клуб през последните 6 месеца. Поведението на ръководство и на работещите в клуба (в това число и футболисти) е далеч от това, заради което Локомотив Пловдив през годините е приеман като пример за клуб на честта, достойнството и преданост към идеята. Нещо повече – с действията и изказванията си напоследък, ръководните фактори направиха така, че любимият ни клуб да стане обект на присмех и подигравки. При това заслужени.

В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепи приказки, че „ще играе сопа“. Г-н Крушарски, две години имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в подреден клуб и без сопа, но за съжаление това остава само на думи, на които все по-малко хора вярват. За целта не е нужна сопа или дърво, а стратегия, работа и точните и компетентни хора, които знаят какво е да ръководиш футболен клуб от ранга на Локомотив Пловдив. Очевидно нито едно от трите ги няма в Локомотив и в резултат на това клубът става за посмешище.

Никога не сме си позволявали да се бъркаме в работата Ви, защото знаем, че нашето място е на трибуната, а не в канцелариите. Но Вие допуснахте там неспособни хора, които работят за собствения си интерес и превърнаха Лаута в интригантско сборище, място неприветливо за инвеститори, рекламодатели, качествени футболисти и най-вече за много фенове, които се умориха от хаоса царящ в нашия клуб. Умориха се от неспирните интриги, бойкоти, смяна на треньори, липса на каквато и да е маркетингова имидж- политика и правилна стратегия за развитието на клуба и в частност школата, постоянни неадекватни решения и меко казано абсурдни медийни изяви. Усещаме и опити на някои от назначените от Вас фактори, да всяват раздор в общността ни.

Категорично Ви заявяваме, че няма да позволим това! Ние, локомотивците, сме закърмени с обич и вярност към любимия клуб. Но също така и сме възпитани да отстояваме до край нашите чест и достойнство. Защото те са ни спасявали и в най-трудни ситуации. Тях няма да предадем за нищо на света!

Г-н Крушарски, не пренебрегвайте думите ни, а се огледайте и вижте защо при инвестираните от Вас немалко средства, клубът не върви нагоре, а става за присмех. Помислете добре и бързо вземете решения, защото с всеки изминал ден клубът затъва. И причината за това не е финансова. Направите ли го, ще имате нашата подкрепа!

Обединените фенове на Локомотив Пловдив