You are currently viewing Срам сте за Пловдив, жълти селяни!

Срам сте за Пловдив, жълти селяни!

Отново Пловдив е в новинарските емисии с поредна слабоумна проява на вандализъм. Единственото, което ни изумява, е защо не се назовават точно извършителите на поредното „геройство“, а именно коматевските псевдо-хулигани от регистрирания през 2010 година Ботев, които са се подписали и оставили следите си навсякъде. В безсилието си и желанието да изпъкнат с нещо, дори са си налепили лепенките на жалките групи, след като са спечелили трудно тежък двубой с LED лампите в парк Лаута!

Скъпи жълти селяни, когато дойдете в Пловдив, поне се опитайте да се държите не като диваци, излезли от гората. Ако имате желание, момчетата от Лаута Арми са винаги готови да се видят с вас и за 11-ти или 12-ти път да ви покажат, че за нищо не ставате. В битките си с огради, пейки, лампи, кошчета по улиците само рушите и грозите нашия град. Град, с който се гордеем и обичаме. Не сте си на село в Коматево пред казана за ракия, не сте в Рогош, Маноле и Стряма от където сте родом.

До господата от Община Пловдив и МВР – Пловдив, целият парк е в камери. Ако няма да ви представлява трудност да излезете от предизборно-кампаниен режим за момент и да си свършите работата, ще сме ви много благодарни. По парковете обикалят неградски тъмни субекти и чупят обществена собственост, охраната на която е във Вашите задължения! Свършете си работата, за да не я вършим ние. Пловдив не толерира подобни селски групички и това ще стане ясно по един или друг начин!