You are currently viewing Уникален празник за децата на Лаута!

Уникален празник за децата на Лаута!

Стотици малчугани и техните семейства се стекоха на любимия стадион и си тръгнаха щастливи от програмата, която бяхме подготвили организаторите от Фенклуб Локомотив Пловдив!

Датата съвпадна със спечелването на първия трофей в клубната история. На 1 юни 1983 година, воденият от Атанас Драмов и Христо Бонев тим, взе Купата на Съветската армия.

Празнествата започнаха около 16:00ч. като за децата бяха подготвени специално построена стена за катерене с различни степени на трудност, макет-възстановка „Първата къща на Пловдив“, пресъздаваща бита на първите заселници на най-стария жив град в Европа, селфи зона, където всеки можеше да се снима на фона на пано от цветя, изобразяващо клубната емблема, игра с дронове, открита тренировка със състезателите от боксов клуб Лаута Арми, конкурс за рисунка на асфалт на локомотивска тематика, търсене на черно-бели съкровища в комплекса, теглене на въже и още много игри и изненади. Всички получиха специални фланелки и много артикули на любимия отбор.

Малчуганите имаха възможност да видят и шампионите с любимия им тим в демонстративен мач между сборен отбор на феновете и шампионите от 2004г. За по-големите беше подготвена специална серия от два модела фланелки, приходите от които ще бъдат използвани за работа с подрастващите.

Фенклуб Локомотив Пловдив изказва специална благодарност на всички, които помогнаха вчерашният ден да се превърне в едно незабравимо детско изживяване и на фона на детските усмивки да докаже, че черно-бялата идея ще живее вечно!