„Ветерани Локомотив Пловдив“ шампиони на „Легендите не умират“

Аян СадъковПървото издание на футболния турнир на феновете „Легендите не умират“, посветен на една от легендите на Локомотив Пловдив – Аян Садъков, предизвика страхотен интерес.  За участие се записаха впечатляващите 18 отбора. Стотиците участници и зрители превърнаха събитието в страхотен празник на Лаута.

Донякъде очаквано, победител в турнира стана отборът „Ветерани Локомотив Пловдив“, в чийто редици личаха имената на участници от шампионския състав от 2004 г., който се открои с класа над другите състави. Второто място спечели отборът-изненада на турнира „Тенис клуб Локомотив Пловдив“, а на трето място отборите „Гарата“ и „Бригада Пловдив“, които бяха основните организатори н а турнира.

Събитието беше уважено от живите легенди на Пловдивския Любимец Гочо Василев и Христо Колев- Бащата. Те произнесоха кратки слова и разказаха спомени за бате Айко и отправиха призив за поддържане на духа и традициите на Лаута, както във футболния клуб, така и сред привържениците му.

Стотиците присъстващи закупиха множество артикули и напитки и направиха дарения, постъпленията от които, в размер на 1300 лв., ще бъдат използвани за проекта „Алея на славата“. Така сумата, постъпила по сметката до този момент, е 7200 лв. Кампанията по събирането на средства продължава да набира скорост!

Благодарим на всички отбори за участието и страхотното им представяне!

САМО ЛОКО!

Галерия