You are currently viewing “Ветерани Локомотив Пловдив” шампиони на “Легендите не умират”

“Ветерани Локомотив Пловдив” шампиони на “Легендите не умират”

Аян СадъковПървото издание на футболния турнир на феновете “Легендите не умират”, посветен на една от легендите на Локомотив Пловдив – Аян Садъков, предизвика страхотен интерес.  За участие се записаха впечатляващите 18 отбора. Стотиците участници и зрители превърнаха събитието в страхотен празник на Лаута.

Донякъде очаквано, победител в турнира стана отборът “Ветерани Локомотив Пловдив”, в чийто редици личаха имената на участници от шампионския състав от 2004 г., който се открои с класа над другите състави. Второто място спечели отборът-изненада на турнира „Тенис клуб Локомотив Пловдив“, а на трето място отборите „Гарата“ и „Бригада Пловдив“, които бяха основните организатори н а турнира.

Събитието беше уважено от живите легенди на Пловдивския Любимец Гочо Василев и Христо Колев- Бащата. Те произнесоха кратки слова и разказаха спомени за бате Айко и отправиха призив за поддържане на духа и традициите на Лаута, както във футболния клуб, така и сред привържениците му.

Стотиците присъстващи закупиха множество артикули и напитки и направиха дарения, постъпленията от които, в размер на 1300 лв., ще бъдат използвани за проекта „Алея на славата“. Така сумата, постъпила по сметката до този момент, е 7200 лв. Кампанията по събирането на средства продължава да набира скорост!

Благодарим на всички отбори за участието и страхотното им представяне!

САМО ЛОКО!

Галерия